Het leven in onze kas gaat rustig aan door, maar wel steeds een beetje langzamer. Vorige week maakte Jacobus een tomatensoep van onze laatste pomodori tomaten en ik kon nog een paar aardbeien scoren. De kruiden doen het nog steeds en Doortje de poes koestert zich aan de warmte van de kas en geef haar eens ongelijk. Zelfs al is het buiten best fris aan het worden, in de kas is het nog steeds 23 graden.
De druiven in onze kas beginnen langzaam te verschrompelen, dus de laatste trossen moeten nu snel worden opgemaakt. Dat leek me een goede aanleiding voor een pasta met druiven. Deze pasta met druiven bevat weinig ingrediënten, is glutenvrij en vegetarisch. Hij zou het overduidelijk ook erg goed doen in de zomer, maar zo in de herfst is hij ook nog erg lekker! Het recept komt van deze site.
Hebben jullie nog leuke ideeën om met druiven te doen, behalve zo op eten?
Pasta met druiven
Type recept | Pasta |
Aantal personen | 2 |
Totale tijd | 20 minuten |
Ingrediënten
- 130 gr. pasta (glutenvrije pasta om het gerecht glutenvrij te maken)
- een schaaltje druiven
- sap van 1/4e sinaasappel
- klein beetje geraspte sinaasappelschil
- scheutje olijfolie
- geraspte peccorino
- 2 eetlepels yoghurt
- peper en zout
Werkwijze
- Kook de pasta volgens aanwijzing op het pak.
- Doe alle ingrediënten bij elkaar en serveer de pasta koud!
- Moeilijker kan ik het niet maken..
marijke zegt
Nelleke wat ziet dat er goed uit alleen de foto’s al!
Nelleke Adema zegt
Hij was dan ook erg lekker :)! Ik kook wat af deze vakantie joh!