Vaak krijg ik de vraag wat ik meeneem naar mijn werk. In de rubriek ‘In de lunchbox’ laat ik het je zien!
Vaak gebruik ik restjes uit de koelkast om mijn lunch te maken. Ik heb niet altijd zin om ’s avonds ingewikkelde dingen in elkaar te flansen voor de lunch en soms wil ik gewoon snel. Gister was mijn vrije dag en aangezien het een beetje druilerig was, had ik niet zoveel zin om te gaan hardlopen. Toen rond een uur of 17.00 de wind een beetje ging liggen vroeg ik Jacobus om te koken en trok ik mijn hardloopschoenen aan voor een half uurtje hardlopen. En als hij toch pasta ging koken, vond ik dat hij ook best wel even quinoa voor de lunch van vandaag kon koken :).
We hadden nog een halve zak rucola in de koelkast die ik door de quinoa deed, een handje rozijnen, sap van een halve citroen, beetje olijfolie en een klein handje pistachenootjes. Dat is alles en het is heerlijk vullend. Ook heb ik wat rauwkost mee voor wanneer ik trek heb en een appel en banaan voor de fruitpauze + na schooltijd. Lekker simpel, ik hou ervan!
Geef een reactie